Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/clients/client90/web3083/web/lap_sablon1.php on line 17
- csajoscuccok - sokoldal.hu
MENÜ
Lady Gaga hazugságok hálójában.=/
Jó tanácsok^__^
10 csajos bűn=/
Valentin nap (L)
Ki a barát?:)
Betüük az életembenxDD
Nagymenőő vagy nyuszi?:D
Life ZONEE.:'D
Versek:D
Fejtsd meg a pasik testbeszédjéz.:/
Best Friends Forever ( Ł )
Minden amit tudni kell a tetkóról^^.
Beszólások csajoknak>.<
Bad Boyz.: P
Hapcitörvények^^.
Bemutatkozás>.<
Elsőő randi^^.
Teszt^_^
Merre tovább?
Félénk srác-bátor lány
Beauty titkok.: D
Manchester united FC.(L)
Fórum
Lady GaGa
Hazugságok hálójában.SzenzáciÓÓÓÓ!
Hermafrodita a slágergyáros!

Lady Gaga a biztonságiakkal dobatott ki egy újságírót a németországi sajtótájékoztatójáról, mert a férfi arról akarta faggatni, hogy valóban rendelkezik- férfi és női nemi szervekkel is! Az énekesnő új fülhallgató sorozata, a Heartbeats bemutatóját tartotta Berlinben, amikor a szemtelen firkász - az interneten terjedő fotókra hivatkozva - feltette neki a kérdést. "Végtelenül sértő, amit kérdezett!" - hangzott a sztár válasza, majd GaGa bólintott a testőrség vezetőjének, aki azonnal intézkedett.Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél...


Pfff... Hát most tanácstalanok vagyunk!Rákerestünk, é tucatnyi gyanús képre leltünk...Hm...Inkább nem kommentáljuk - nézzetek utána ti is!BotrÁÁÁny!
Lady GaGa cserbenhagyta rajongóit!

Úgy látszik, ő bármit megtehet: ha kedve szottyan, indok nélkül lemondja a koncertjeit, vagy percekkel a beharangozott kezdés elött
úgy dönt : nincs kedve színpadra lépni! Az énekesnőre több ezer rajongó várt az indianai showja helyszínén - hiába.Bár Lady GaGa már az öltözőben ücsörgött, végülmégsem állt ki, és valóságos csoda, hogy nem lett tömegverekedés az ügyből :
"Képtelenek voltunk rávenni, hogy elkezdje a koncertet, egyszerűen használhatatlan állapotban volt.Folyamatosan hisztizett, aztán beült a limójába, és elment!Odakinn a nézőtéren tombolt a tömeg, a nevét kiabálták, és rettegtünk, amikor végül közölnünk kellett velük, hogy elmarad a koncert." - nyilatkozta az egyik szervező.


Pfff... Az ominózus koncert előtt mentőt kellett hívni a popsztárhoz, és a doki közölte vele : annyira össze - vissza ver a szíve, hogy az életét kockáztatja, ha aznap este fizikai megpróbáltatásnak teszi ki magát!
"Órákig sírtam.Úgy éreztem : elárultam a rajongóimat.Egy óával a show előtt szédülnni kezdtem, és légzési nehézségeim támadtak.A mentősök szerint kiszáradtam és kimerültem!" - írta a Twitteren.


SoKKKKKK!
Vagdossa magát a poplady!

Önpusztító életmódjának újjab jelét adta Gaga : New York-i koncertjén hatalmas égési sebek éktelenkedtek a bal karján.Rossz nyelvek szerint időnként bekattan, és olyankor a bőrén nyomja el a cigicsikket, hogy a fizikai fájdalom elterelje a figyelmét a lelki kínjairól.Szóvívője igyekezett cáfolni a híresztelést : szerinte a sztár a show egyik dalát egy kötélen függeszkedve adja elő, és az dörzsölte ki ennyire rondán a bőrét.

Pfff...A valóság ennél jóval prózaibb : GaGa késve érkezett a koncert helyszínére, villámtempóban próbálta rendbe tenni magát, kikapta a fodrásza kezéből a forró hajvasalót, de rosszul fogta meg, és megégette magát.
A brutÁÁÁlis igazsÁÁÁg!
Hajléktalan a szupersztár!

Míg í celebek két kézzel szórják a pénzt, addig a Poker Face sztárja nem költ vagyonokat érő autókra és méregdrága bútorokra.Gyakorlatilag semmi más ingósága nincs, mint amit a bőröndjében magával tud cipelni - ugyanis gyakorlatilag hajléktalan! A 2009-es évi nagy felfedezettjének nincs saját villája, sőt még egy kis lakása sem, így ha véget ér a turnéja, nem lesz hová mennie!

Pfff..." A színpad az én otthonom!" - nyilatkozta a közelmúltban, majd hozzátette, hogy egy kisebb raktárhelyiséget bérel New Yorkban, és ott tartja azokat a tárgyakat, amiket képtelen magával vinni.Nem is lenne túl sok értelme saját lakásra költenie, hiszen az év túlnyomó részét úgysem otthon töltené!

www.csajoscuccok.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!